از دیدگاه طب سنتی، یکی از دلایل خرابی و بد رنگی دندان ها ، مشکلات گوارشی است پس برای سلامت و سفیدی دندان ها لازم است به اصلاح دستگاه گوارش و وضعیت هضم در معده پرداخت.
معده عضوی با طبیعت گرم است و برای این که بتواند غذا را هضم کند نیاز به حفظ این طبیعت دارد. هر عاملی که باعث شود طبیعت معده سرد شود، باعث سوء هاضمه و مشکلات گوارشی می گردد.
برای بهبود وضعیت گوارشی و بهبود هضم رعایت یک سری موارد ضروری است از جمله: از روی هم خوردن غذاهای مختلف ، پرخوری، خوردن چیزهای چرب و لزج ، گرسنگی مفرط و خوردن آب در میان غذا پرهیز کرد.
نکاتی مفید در بهداشت دهان و سفیدی دندان
تاکید اسلام در مسواک زدناستفاده از مسواک به اعتدال لازم است و در به کار بردن مسواک نیز نباید افراط کرد ، زیرا موجب تحلیل بافت دندان و لثه می شود.
بهترین مسواک گیاهی ، مسواکی است که با وجود تلخی، قبضی نیز داشته باشد مثل چوب اراک یا چوب درخت زیتون که به سبب قوت قابضه ، دندان و لثه را تقویت می کنند و به واسطه تلخی اش فضلات را به تحلیل می برد.
مداومت به خلال بعد از غذا به جهت دفع ریزه های غذا از خلل و فرج دندان ها به سلامتی آن ها کمک می کند.
مالیدن نمک با عسل به دندان ها آن ها را تقویت می کند. همچنین ترکیب سرکه انگور یا سیب و عسل نیز نافع است.
شستن آن ها برای سفیدی دندان با ترکیبی از کف دریا و نمک برای سفید کردن دندان و تقویت لثه بی نظیر است.
پوست انار دهانشویه قوی و ضد آفت
خوردن انار چه خواصی دارد ؟جوشانده پوست انار یک درمان عالی برای انواع عفونت ها، زخم ها و آفت دهان است. لثه های سست را محکم می کند؛ خونریزی آنها را به ویژه هنگام مسواک زدن متوقّف می کند و لقّی دندان ها را به تدریج از بین می برد.
گل انار و آب انار هم در این زمینه اثری مشابه پوست انار دارند.
برای استفاده از این دهانشویه طبیعی، کمی پوست انار خشک شده را اسیاب کرده و با انگشت سبابه روی لثه ها بمالید
ثبت ديدگاه